Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fix Clinique
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Implanturi mamare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sanii sunt foarte importanti pentru doamne. Este o caracteristica sexuala extrem de importanta de care femeile sunt constiente, si pe care doresc sa si-o imbunatateasca.

Dupa ce a nascut sau alaptat, o femeie, desi tanara si frumoasa, poate ramane cu sani extrem de hipotrofici.

Aceste femei nu cer implanturi mamare ca un moft, sunt interventii de care ele chiar au nevoie pentru a avea o viata normala in continuare. Aceasta patologie se rezolva cu ajutorul implantelor mamare.

Plasarea unor implanturi care sa creasca volumul sanului, sa-l aduca aproape de normal, asa cum a fost inainte de sarcina. Aceste implante mamare se pun fie in spatele glandei mamare, fie in spatele muschiului pectoral.

Plasarea lor nu este un lucru usor, trebuie facuta o analiza destul de minutioasa a toracelui pacientei, a tegumentului, o analiza a ceea ce-si doreste pacienta pentru ca de multe ori un chirurg poate sa faca o interventie minunata dar care sa nu multumeasca pacientul.

Deci ceea ce pacientul isi doreste de la interventie si ceea ce chirurgul obtine in urma interventiei trebuie sa fie intr-o concordanta ceea ce este destul de greu de obtinut.
Din Gura in Gura